BERRY – Užitek pri izbiranju pohištvo

Berryjeva zgodba se je začela na severu Evrope leta 1994. V teh letih se je znamka razvila in zrasla. Spremenili smo poslovni model - zaprli smo velike in neučinkovite razstavne salone in se stranki približali tako, da smo postali v celoti spletni trgovec. Ohranili smo enake vrednote in strankam še vedno zagotavljamo kvalitetno pohištvo in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Od kod prihaja ime "Berry"? Stremimo k temu, da bi bila vaša izkušnja pri izbiranju pohištva tako prijetna kot je nabiranje jagod (berry) v gozdu ali na maminem vrtu. Pomislite na te občutke - lep sončen dan, osvežilna sapica, vonj po vročem poletju in okus sočnih jahod v ustih ...

Želimo si, da bi se z nami počutili tako. Niti gozd niti mamin vrt vam ne bosta ponudila toliko jagod, kot vam mi ponujamo različnih kosov pohištva. Nabor izdelkov neprestano spreminjamo in posodabljamo, tako da bo vsak obisk naše spletne strani kot sprehod skozi na novo odkriti del gozda. Prepričani smo, da bo vsaka stranka pri nas našla pohištvo zase. Razumemo tudi vaše pomisleke v zvezi z nakupovanjem pohištva preko spleta, zato je celoten proces zelo preprost in brez tveganja. Predplačilo ni potrebno, pohištvo pa lahko plačate ob dostavi (dostava je brezplačna na vseh trgih, kjer smo prisotni).

Pri Berryju vas zato vabimo, da si ogledate našo ponudbo. Ponujamo vam visokokakovostno in udobno pohištvo, s katerim boste lahko ustvarili čudovit dom.