Priporočen
_preke_tiekejo_sandelyje

Jedilnica set 228915

739 
v povprečno 9 delovnih dneh
Na zalogi
+

Lastnosti

Lastnosti

Več tukaj:
Podaljšanje:
  • Ne
Namizni material:
  • Marmorja
Material za stopala:
  • Kovinske
Sedež:
  • Blago
Noge stola:
  • Kovina
Miza barva:
Siva + črna
Barva stola:
Rose + črna
Izbira barve:
  • Ja
Možnost spremembe kompleta:
  • Nemogoče spremeniti
Izvor:
Azija
Strošek dostave:
Brezplačna dostava po Sloveniji
Garancija:
2 leti

Dimenzije

Višina:
750 mm
Premer:
1200 mm
Mere stola:
790 x 450 x 535 mm
Višina sedišča:
480 mm
Globina sedišča:
430 mm
Višina naslonjala:
370 mm
Število sedežev:
4
Okvirni čas dostave:
9 delovnih dni

Opis

Marmor

Marmor izžareva razkošje in prefinjeno eleganco. Da pa boste v pohištvu z marmorno površino lahko dolgo uživali, ga morate pravilno vzdrževati.

Marmor je porozen material, kar pomeni, da tekočino hitro vpije. Za ohranitev površine v prvotnem stanju je priporočljivo, da jo premažete s posebnim zaščitnim materialom. Kako pogosto pa je dobro marmorno površino impregnirati, je odvisno od pogostosti uporabe. Površine, ki se pogosto uporabljajo je priporočljivo impregnirati vsakih 6 mesecev.

Marmor je dokaj mehak material, zaradi česar je precej dovzeten za praske. Ko marmorno površino premažete z zaščitnim materialom, je ne zaščitite le pred madeži, temveč tudi pred praskami. Toda zavedati se morate, da lahko sčasoma kisle snovi (kot je sadje, kava, alkohol itd.) zaščitno plast poškodujejo. Zato je priporočljivo, da na marmorni površini ne uporabljate ostrih kuhinjskih pripomočkov in nanj ne postavljate vročih posod. Uporabljajte deske za rezanje in podstavke za posode.

Za vzdrževanje marmorja so najbolj primerna nevtralna čistila za naravni kamen. Polite tekočine odstranite tako, da jih na rahlo pobrišete s čisto krpo ne da bi površino drgnili.


Priporočen

Izdelek priporoča naša ekipa. Kaj to pomeni?

V ponudbi imamo na desetine tisoč modelov pohištva, ki jih dobavljamo od različnih proizvajalcev. Iz tega razloga je vse, preden jih vključimo v ponudbo, praktično nemogoče preizkusiti. Proizvajalca tega izdelka je priporočila naša ekipa, ker izpolnjuje naslednje kriterije: dobro pakiranje, kratek čas dostave, razmerje med ceno in kvaliteto, malo reklamacij in dobra prodaja. Samo slaba polovica naših izdelkov ima to oznako, zato ste lahko prepričani, da ste izbrali najboljši izdelek.