Izjava o zasebnosti

1. Vaša zasebnost nam je pomembna. Držimo se treh najpomembnejših načel:
1.1. Ne iščemo Vaših podatkov, če to zares ni potrebno.
1.2. Vaše osebne podatke ne bomo prodajali ali pa delili s tretjo osebo, razen v primerih zakonskih obveznosti, za potrebe izboljšanja naših izdelkov ali pa zaščito svojih pravic.
1.3. Osebnih informacij ne shranjujemo razen v primerih potrebe po tekočih poslih na našem strežniku.

Obiskovalci spletne strani

2.1. Kot večina spletnih strani, Berryhome.si zbira in uporablja podatke kot brskalnik, izbrane jezike, obiskane strani, datum in čas obiska, interesne dejavnosti obiskovalcev spletne strani Berryhome.si in način kako posamezniki izdelke iščejo in uporabljajo.

Varovanje osebnih podatkov

3.1. Berryhome.si omogoča dostop osebnih podatkov obiskovalcev samo svojim zaposlenim, izvajalcem in povezanim organizacijami:
3.1.1. tistih, ki so potrebni da bi omogočili delovanje spletne strani Berryhome.si, oziroma da bi omogočili storitve spletne strani Berryhome.si.
3.2.2. tistih, ki so se strinjali da ne bodo razkrivali informacij tretjim osebam. Del zaposlenih, izvajalci ali pa povezane organizacije se lahko nahajajo izven Vaše države. Z uporabljanjem spletne strani Berryhome.si se strinjate deliti podatke z navedenim strankami.
3.2. Berryhome.si ne bo razkrilo, dalo v najem ali prodalo potencialno zasebnih in osebne podatkov tretjim osebam, razen če gre za sodni poziv, sodni nalog ali druge zahteve pravne storitve, ali če Berryhome.si meni da obstaja potreba za zaščito avtorske pravice ali druge pravice podjetja Berryhome.si, tretje strani, ali javnosti na splošno. Če ste registriran uporabnik Berryhome.si in ste nam poslani poštni naslov, lahko Berryhome.si občasno pošilja e-pošto z novicami, prosi za povratne podatke, ali pošilja ponudbe ki vas obveščajo o novostih na spletni strani Berryhome.si in naših izdelkih. Pričakujemo da bo taka e-pošta poslana redko. Če nam pošljete sporočilo (kakršne koli povratne informacije po e-pošti, ali e-pošto naši podpori za stranke), si pridržujemo pravico do objave vprašanj in odgovorov za pomoč drugim strankam.
3.4. Za oceno kakovosti kupljenih izdelkov vas lahko po zaključenem naročilu kontaktiramo po elektronski pošti. Prosimo vas, da pustite oceno kupljenega izdelka. Vaš elektronski naslov lahko v ta namen posredujemo tretjim osebam. Za Eurotrade1 d.o.o. to storitev zagotavlja podjetje TestFreaks AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Švedska.
3.5. Če se naročite na naše novičke, lahko vaš elektronski naslov posredujemo tretjim osebam. Storitev pošiljanja novic za Eurotrade1 zagotavlja podjetje UAB MailerLite, Jono Basanavičiaus str. 15, LT-03108 Vilna, Litva.
Berryhome.si izvaja vse možne ukrepe za zaščito nepooblaščenega dostopa, uporabo ali spremembo in potencialno nevarne uporabe osebnih podatkov.

Kako varujemo Vaše podatke?

4.1. Uvedli smo vrsto varnostnih ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov pri pošiljanju naročil ali dostopa do vaših osebnih podatkov.
4.2. Uporabljamo in ponujamo varen strežnik. Vse občutljive podatke, ki se prenašajo čez Secure Socket Layer (SSL) protokola, so zakodirani v naši zbirki baze podatkov in so na voljo samo pooblaščenim osebam s posebnimi pravicami dostopa do teh sistemov.

Uporaba podatkov

5.1. Zbrane podatke uporabljamo na naslednje načine:
5.1.1. Občasno pošiljanje naših novic in promocije.
5.1.2. Da bi zagotovili najbolj učinkovito delovanje spletne strani za vas in vaš računalnik.
5.1.3. Da bi vam zagotovili podatke, izdelke in storitve ki jih zahtevate od nas za katere mislimo, da bi Vam bili koristni (če ste se strinjali da vas kontaktiramo).
5.1.4. Da bi lahko opravili obveznosti različnih pogodb in naročil.
5.1.5. Da bi vam lahko omogočili delovanje interaktivnih lastnosti naših storitev katere ste se odločili uporabljati.
5.1.6. Da bi vas obveščali o spremembi naših storitev.
5.2. Da vas lahko obvestimo o morebitni spremembi deljenja vaših podatkov tretjim osebam (kjer imate možnost odjave; trenutno nimamo namena deliti Vaših podatkov tretjim osebam, vendar če bomo to storili v prihodnosti, boste obveščeni in dobili možnost odjave iz poštnih seznamov s strani tretjih oseb.

Upravljanje in brisanje osebnih podatkov

Kupec ima pravico dostopati do svojih osebnih podatkov in ima pravico zahtevati popravek napačnih, nepopolnih in ne točnih osebnih podatkov ali izbrisati osebne podatke, s tem da to pisno zahteva preko elektronske pošte. E-mail: info@berryhome.si. V tem primeru mora prodajalec takoj izpolniti zahtevo kupca (v 30 dneh).

Naslov in piškoti

6.1. Obstaja možnost zbiranja informacij o Vašem računalniku, tudi IP naslova, operativnega sistema, vrsto brskalnika zaradi administracijskega sistema in izdelave priprave obvestila za oglaševanje. Navedeni statistični podatki o načinu uporabe brskalnika ne razkrivajo nobenih osebnih podatkov.
6.2. Iz istega razloga, zbiramo informacije o splošni uporabi interneta z uporabo piškota kateri se shranjuje na trdi disk vašega računalnika. Piškoti so sestavljeni iz informacij katere so prenesene s trdega diska vašega računalnika. Pomagajo nam pri izboljšanju naše spletne strani in zagotavljanju kakovostnih storitev. Omogočajo nam:
6.2.1. Ocenjevanje vzorcev občinstva in uporabe;
6.2.2. Shranjevanje informacij o vaših željah in individualni prilagojenosti naše spletne strani vašim osebnim interesom.
6.2.3. Kako bi naredili iskanje hitrejše.
6.2.4. Zaradi prepoznavanja in vrnitve na našo spletno stran.
6.3. Naslednje vrste piškota lahko se uporabljajo v času vašega obiska:
6.3.1. Piškoti kateri se izbrišejo po vsaki vaši uporabi.
6.3.2. Trajni piškoti, ki veljajo pri uporabi spletne strani in se uporabljajo kako bi preprečili zaznavanje vaše države na začetku vsakega pregleda.
6.3.3. E-mail piškoti katere na vašem računalniku vpisali e-mail ali pristop k naši spletni strani v času obiska naše spletne strani.
6.3.4. Piškoti tretje strani katere uporabljajo naši partnerji, da bi nam lahko pomagali s primerjavo števila obiskov na strani in pomagati pri oglaševanju.
6.4. Pri možnosti da želite prepovedali uporabo piškotkov, lahko v vsakem trenutku aktivirate nastavitve katere vam bodo omogočile zavrnitev piškotkov. Če izberete to možnost, nimate možnosti uporabljati nekaterih delov naše strani. Če niste izbrali možnosti da vaš brskalnik zbira piškotke, bo naš sistem izbral registracijo na naši strani. Če nadaljujete z uporabo strani brez blokiranja možnosti, se strinjate uporabljati piškote na naši spletni strani.
6.5. Glavne vrste piškota uporabljane na naši spletni strani:

Ime piškota

Delovni čas

Za kaj se uporablja

sid_customer

2 tedna 

Piškoti so pomembni da bi naša spletna stran delovala pravilno. Uporablja se ko stranka doda novi izdelek v košarico. Ta piškot vam daje možnost da bi končali vaše naročilo na spletni strani Berryhome.si

PHPSESSID

Medtem ko se brskalnik zapre

Piškotek je potreben da bi spletna stran delovala pravilno.

_utma

2 leti

Shranjuje podatke o številki obiska od prvega do zadnjega.

_utmb

30 minut

Shranjuje časovni žig ko stranka vstopi na spletno stran.

_utmc

Ob koncu seje 

Shranjuje podatke o času ko stranka zapusti spletno stran. Čez 30 minut, če se uporabnik ne vrne na stran, se piškoti avtomatsko prenehajo uporabljati. 

_utmz

6 mesecev

Varuje podatke iz kje uporabnik preusmerjeni na našo spletno stran, kateri brskalnik je uporabljan, kateri link, katere so ključne besede uporabljane in od kje je obiskovalec spletne strani.

6.6. Brisanje shranjenih poškotkov za:

Pogoji uporabe, obestila in revizije

7.1. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zasebnostjo na spletni strani Berryhome.si prosim, stopite z nami v stik s podrobnim opisom in potem bomo tudi poskušali čim prej odgovoriti na vprašanje.

7.2. Naše poslovanje se nenehno spreminja, in zato lahko spremenimo pogoje za varstvo podatkov, pogojev uporabe in prodaje. Zaželeno je da preverite morebitne spremembe. Če ni navedeno drugače, ne bomo spremenili svoje politike in prakse na račun zasebnosti uporabnikov, informacij zbranih brez predhodne pridobitve soglasja.