Dostava

Strankam ponujamo najhitrejšo dostavo pohištva na trgu - pohištvo dostavimo v povprečju v manj kot 10 delovnih dneh (predviden čas dostave za vsak kos pohištva je drugačen in je naveden v opisu), če je le mogoče, ta čas skrajšamo.

  • Vsa naročila v Sloveniji dostavimo brezplačno do mesta, ki je dostopno s tovornim vozilom.
  • Za doplačilo v znesku 15 € vam naš voznik pohištvo lahko prinese v stanovanje (kadar je to mogoče).
  • Pohištvo je običajno razstavljeno in v škatlah. Vključena so navodila za sestavljanje.
Dan pred dostavo stranke pokličemo in se dogovorimo za čas dostave.

V opisu izdelkov je običajno naveden čas dostave, ki ga štejemo od potrditve naročila, t.j od dneva, ko je bilo naročilo telefonsko preverjeno in potrjeno. Po elektronski pošti vas bomo obvestili o statusu naročila, svojim naročilom pa lahko sledite tu.

Ob dostavi naročila preverite dobavljene artikle in podpišite dokument o dostavi. V primeru, da ste pri prevzemu opazili napake na pohištvu ali je pohištvo nepopolno, to označite na računu ali dokumentu o dostavi. Če ste napako opazili kasneje, nas pokličite na +386 17 778 277 ali nam pišite na info@berryhome.si.

Če boste plačali z gotovino, imejte ob dostavi pripravljen točen znesek.

 

Vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih je naša glavna skrb – Ukrepi COVID-19

V času epidemije virusa COVID-19 je spletno nakupovanje in dostava na dom najvarnejši način nakupovanja. Pri Pohistvo.si se zavedamo pomena preventivnega delovanja, zato smo za svoje zaposlene in stranke pripravili jasne predloge za preprečevanje širjenja okužbe.

Dostave pri Pohistvo.si še vedno potekajo nemoteno, vendar delamo vse, kar je v naši moči, da v največji meri zmanjšamo fizični stik med posamezniki, udeleženimi v procesu dostave. Iz tega razloga:

  • ponujamo dostavo blaga brez kontakta;
  • pohištva trenutno ne vnašamo v stanovanje in ga dostavimo samo do vhoda v stavbo;
  • stranke pozivamo, da za metodo plačila izberejo spletno plačilo ali bančni prenos in se tako izognejo nepotrebnim fizičnim stikom z našimi dostavljavci;
  • pohištva ta trenutek ni mogoče osebno prevzeti v našem skladišču;
  • naše dostavljavce pozivamo, naj dosledno upoštevajo higieno rok in površin, ki se jih dotikajo, z uporabo razkužil;
  • budno spremljamo vsa priporočila lokalnih oblasti.

Služba za podporo strankam trenutno svoje delo opravlja od doma, naša pisarna pa je do nadaljnjega zaprta. Še vedno smo dosegljivi preko elektronske pošte, telefona in družbenih omrežij in vam bomo z veseljem pomagali.

Trudimo se, da bi bili časi dobave čim krajši, vendar lahko zaradi preventivnih ukrepov v državah in pri dobaviteljih prihaja do zamud. Prosimo vas za razumevanje.

Poskrbite za svojo varnost ter varnost drugih in ostanite zdravi!

Ekipa Berryhome.si